преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стивън Адлър за евентуалното събиране на Guns N’ Roses: „Цялата зала ще плаче от радост”

Наскоро се засилиха спекулациите за събиране на класическия състав на бандата

Публикувано на 07 Септември 2015
Стивън Адлър за евентуалното събиране на Guns N’ Roses: „Цялата зала ще плаче от радост”

Китаристите Ди Джей Ашба и Рон Тал наскоро напуснаха Guns N’ Roses, а Слаш обяви, че отново е в приятелски отношения с Аксел Роуз. Това подсили слуховете за събиране на класическия състав на групата, а барабанистът Стивън Адлър е първият от този състав, който направи коментари по въпроса.

Той обяви, че е вън от себе си от радост, че отношенията между Слаш и Аксел се подобряват. „Мисля, че това е велико, защото продължи наистина твърде много време”, заяви Адлър. „На света му липсват 25 години страхотна музика, защото тези двама мъже не бяха заедно. Слаш и Аксел – това е като Мик Джагър и Кийт Ричардс, Стивън Тейлър и Джо Пери, Робърт Плант и Джими Пейдж. Представете си тези хора да не бяха заедно. Направо е срамно. Така че съм много доволен, че те отново си говорят и всичко е останало в миналото, както трябваше да бъде...защото аз обичам тези хора! Аксел не осъзнава, че аз съм човекът, който го обича повече от всеки друг!”

Що се отнася до евентуално събиране на „класическия състав”, Адлър го подкрепя 100% - „Ако свирим заедно, цялата зала ще плаче от радост! Аз обикалям света, пътувам, а хората ме питат – „Кога ще се съберете? Кога ще се съберете?”. А аз искам повече от всичко да мога да кажа – „О, ще го направим в този ден, или в онзи ден”. Но не мога да направя нищо, бих искал да мога. Ако можех, щеше да се случи много отдавна. Господ не беше готов за това”.

Адлър дори заяви, че не би имал нищо против да раздели партиите на барабаните с Мат Сорум, който го замени в Guns N’ Roses.

Очакваме и реакция от хората, от които зависи събирането на класическия състав на Guns. 

Ключови думи: