преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стийв Лукатър идва в София в деня на концерта

     Емблемата на легендарната група Тото - Стив Лукатър - пристига у нас в деня на концерта си в София.

Публикувано на 22 Юли 2009
Стийв Лукатър идва в София в деня на концерта
     Емблемата на легендарната група Тото - Стив Лукатър - пристига у нас в деня на концерта си в София. Това е второто посещение на големия музикант у нас след концерта на Тото, състоял се в зала 1 на НДК през 2000г. Само след два дни българските меломани отново ще имат щастието да чуят майстора на китарата Стив Лукатър на концерта, който ще се състои в петък, 24 юли в София Лайв Клуб. Организатор на концерта е София Мюзик Ентърпрайсис.  

     Интересът към събитието е огромен. Броени дни след официалното им пускане  в продажба, билетите за концерта бяха почти напълно разпродадени. Все  още има единични бройки, които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България, а също и онлайн на www.ticketpro.bg.  

     Групата пристига у нас от Букурещ с екип от десет души.  В менюто за вечеря на звездите са включени ястия от японската кухня в специални бенто кутии. От листа с напитки специалните гости са пожелали бяло вино, френски коняк и леденостудена бира.  

     Концертът в петък ще започне в 22:00ч., а музикантите, които ще се качат на сцената са истински светила на световната музика. Редом със Стив Лукатър публиката ще има удоволствието да чуе кийбордиста Стив Уейнгарт, барабаниста Ерик Валънтайн и басиста Карлитос Дел Пуерто.

    Концертът ще продължи около два часа, а в сетлиста за вечрта са включени композиции от последния албум на Стив Лукатър ,,Ever Changing Times", по-стари солови парчета на артиста, както и златни класики от ерата на Тото. Очаква се след предвидената програма с изпълнения големият китарист да направи джем сешън с импровизации, затова предварително не е фиксиран финален час на концерта.

     След  шоуто в София Лайв Клуб, Стив Лукатър и компания заминават  за Зайчар, Сърбия, където е поредният концерт от настоящото турне на групата.  
Ключови думи: