преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стийв Харис може да превърне дома си в Англия в „бутиков хотел“ за фенове на Maiden

Басистът на Iron Maiden безуспешно опитва да продаде имението си в Есекс от пет години

Публикувано на 22 Август 2017
Стийв Харис може да превърне дома си в Англия в „бутиков хотел“ за фенове на Maiden

Басистът на Iron Maiden Стийв Харис възнамерява да превърне имението си в Есекс, Англия в „бутиков хотел за феновете на Maiden“. Той неуспешно опитва да продаде къщата през последните пет години.

Първоначално Харис обяви цена от 6,75 милиона паунда, след което на няколко пъти свали исканата сума (3,95 милиона паунда към момента).

„В началото не бях сигурен, че искам да я продавам“, сподели Харис. „Изнасях се в чужбина и си помислих – `E, не знам дали наистина искам да остана в чужбина`, така че я пуснах на доста висока цена. Смятах, че ако някой иска да плати нереално големи пари за нея, то е добре дошъл да го направи. След това обаче свалих цената. В момента дори е доста разумна“.

Стийв Харис допълни, че има и резервен план – „В един идеален свят, бих превърнал къщата в бутиков хотел. Мисля си, че феновете на Maiden биха го посещавали. Имах малък бар в Португалия - Eddie's Bar – който вече не работи. Затвори преди няколко години. Но идваха хора от цял свят. Затова мисля, че това може да стане и с къщата. Записвали сме албуми в нея, в студиото – „Fear Of The Dark“ беше записван там, както и някои други. Има и много артефакти и спомени. Така че, това ми звучи като един добър план. Един бутиков хотел…“

Остава да разберем дали Стийв Харис ще опита да осъществи тази своя идея. 

Ключови думи: