преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stereo MC's пристигнаха в София.

    Музикантите от култовата група Stereo MC's вече са в България.

Публикувано на 10 Ноември 2008
Stereo MC's пристигнаха в София.
    Музикантите от култовата група Stereo MC's вече са в България. Атрактивните британци кацнаха на летище София днес, 10 нември, в 11:40ч. с  полет от Москва. Групата пристигна у нас в добре познатия състав - Роб Бърч, Ник Халъм, Кет Кофи, Рейчъл Бърч и Оуен Иф.

      Феноменалната банда ще изнесе шоу утре (вторник) в столичната зала Фестивална от 20ч.  Те се очакват да се появят на сцената около 21ч., а преди тях българската група Лепра Де Лукс ще вдигне настроението на публиката.

      Не пропускайте един от най-добрите концерти тази година и преживейте на живо най-големите хитове на супер групата Stereo MC's!  Веднага след шоуто можете да продължите купона до зори на специалното афтърпарти, организирано от София Мюзик Ентърпрайсис в клуб Ескейп от 23ч., заедно с фронтмена Роб Би и неговия уникален диджей сет!

      Билети за концерта на 11 ноември могат да бъдат закупени на цени от 30 лева на предварителна продажба и 40 лева в денв на концерта  от билетен център НДК и всички каси на Тикетпро и неговите партньори в страната.

Ключови думи: