преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stereo MC's пристигат днес, ще ги подгряват Leepra de Luxe.

  Музикантите от електро-хип-хоп формацията Stereo MC's кацат в София днес - 10 ноември, понеделник! Групата пристига у нас за супер концерт в столичната зала Фестивална, който ще се състои на 11 ноември.

Публикувано на 10 Ноември 2008
Stereo MC's пристигат днес, ще ги подгряват Leepra de Luxe.
  Музикантите от електро-хип-хоп формацията Stereo MC's кацат в София днес - 10 ноември, понеделник! Групата пристига у нас за супер концерт в столичната зала Фестивална, който ще се състои на 11 ноември. Групата пристига в петчленен състав, начело с фронтмена Роб Бърч и ,,мозъка" на проекта Ник Халъм, заедно с барабаниста Оуен Иф и беквокалистките Рейчъл Бърч и Кет Кофи. Групата в момента е на европейско турне, моето преминава през Русия, Гърция, Австрия, Германия, Швейцария и др.

     Ведага след шоуто София Мюзик Ентърпрайсис организира специално афтър парти с харизматичния Роб Би от 23ч. в клуб Ескейп. Всички фенове на супер групата ще имат уникалната възможност да продължат емоцията на вечерта и да видят атрактивния фронтмен в амплоа на диджей. Билетите за партито в клуб Ескейп са на цена от 10 лева на предварителна продажба до полунощ, а след това, цената им ще бъде 15 лева.  

     Stereo MC's пристигат в България с екип от 14 души и ще отседнат в хотел ,,Радисън САС". За престоя си в София Stereo MC's пожелаха в менюто им да пристсъват ястия от мексиканската и японската кухня, ирланско уиски, австралийско червено вино и много свежи плодове.

       Вече е известен българският съпорт за концерта на звздните британци. Това е популярната група Лепра Де Лукс, познати на аудиторията с многобройните си клубни концерти и участия в някои от най-добрите фестивали в Бългрия и Европа. Бандата ще се качи на сцената в състав Насо Русков (вокал), Боби Струкански (бас), Ники Берберов (китара, вокал) и Косьо Кацарски (барабани). Сетът им ще продължи 30 минути, а хедлайнерите от Stereo MC's се очакват да се появят на сцената на зала Фестивална около 21ч.

     Билети за супер концерта все още могат да бъдат закупени на цена 30 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. 
Ключови думи: