преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стенли Кларк, Маркъс Милър и Виктор Уутън - остава по-малко от седмица.

  SMV е проект, обединяващ три култови имена, които вълнуват всеки, който някога се е интересувал от бас.

Публикувано на 14 Октомври 2008
Стенли Кларк, Маркъс Милър и Виктор Уутън - остава по-малко от седмица.
  SMV е проект, обединяващ три култови имена, които вълнуват всеки, който някога се е интересувал от бас. Уникалната формация от трима бас богове - Стенли Кларк, Маркъс Милър (който вече е идвал за соло концерт в България и пожъна огромен успех) и Виктор Уутън, ще посети България на 20 октомври. Концертът ще се състои в НДК, Зала 1 от 20ч.
  SMV наскоро издадоха своя дебютен албум ,,Thunder". Той включва 13 композиции, наситени с много фънки настроение, виртуозни шедьоври и непоражаем музикантски вкус. Като гост музиканти в записите на албума участват пианистите - легенди Чик Къриа и Джордж Дюк, тромпетистът Майкъл ,,Пачъс" Стюърт и супер талантливата 21-годишна певица Антоанет ,,Батърскоч" Клинтън. В подкрепа на албума SMV тръгнаха на световно турне, което стартира на 15 август от Кливланд и ще продължи до 30 октомври, когато е концертът им в Мадрид. Турът включва 50 дати и ще премине през цяла Европа, Америка и Азия.  

Билети за концерта на култовата формация SMV могат да бъдат закупени на цени от 30 до 60 лева от касите на Тикетрпо България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg    

Ключови думи: