преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с голям концерт

Бандата ще представи за първи път на живо и новата песен „Голяма работа“

Публикувано на 17 Май 2021
Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с голям концерт

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще направят концерт на новата лятна сцена Арена София в Борисовата градина на 20 май.

Стефан Вълдобрев ще отпразнува рождения си ден в компанията на многобройните си почитатели. Стана ясно също, че вече е готова и новата песен - „Голяма работа“, която е в типичния за групата позитивен стил - китарен саунд, запеваеми мелодични линии и въздействаща поезия с послание. Тази седмица „Голяма работа“ ще тръгне в българския радиоефир, а публиката на концерта на 20 май ще има удоволствието да я чуе за първи път на живо.

Песента е написана от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от предстоящият нов албум на „Обичайните заподозрени“, който очакваме в началото на юли. Записите текат усилено и в момента, като знаков за този албум е фактът, че за първи път останалите членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов се включват със собствени композиции, върху които Стефан Вълдобрев пише текстовете.

Този различен подход със сигурност ще бъде свежа и приятна изненада за почитателите на петимата музиканти. След половингодишна пауза, се очертава поредното натоварено със срещи и концерти лято за „Обичайните заподозрени“.

Преди излизането на сцената на Стефан и компания на 20 май, за настроението на публиката ще се погрижи емблематичният DJ VaGro. С 39 годишен стаж, талантливият Васко Громков (изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ), безспорно е един от най-утвърдените български диджеи.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа Арена София.  Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Вратите за концерта  на 20 май отварят в 18.00 часа.

Ключови думи: