преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Стадион Локомотив ще бъде достатъчно сигурен, успокояват от СМЕ

Организаторите на шоуто на Depeche Mode коментираха вълната от съмнения в сигурността на спортното съоръжение

Публикувано на 18 Януари 2013
Стадион Локомотив ще бъде достатъчно сигурен, успокояват от СМЕ

София Мюзик Ентерпрайсис разпространиха ново съобщение, в което коментират изразените от много хора съмнения, че стадион "Локомотив" в София не е достатъчно сигурен за провеждането на концерта на Depeche Mode.

" Във връзка с многобройните запитвания и коментари за безопасността  на стадион " "Локомотив", София Мюзик Ентерпрайсис иска да успокои феновете на Depeche Mode, че те не трябва да се притесняват за своята сигурност.

„Преди да обявим новата локация за провеждане на концерта, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции – заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на София Мюзик Ентерпрайсис. – Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор „В“ и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013 г.“
, се казва в съобщението.

Днес стана ясно, че ремонтът на стадион "Георги Аспарухов", където първоначално трябваше да се състои концерта на Depeche Mode, ще продължи по-дълго от очакваното. Това наложи и преместването на "Локомотив".

Ключови думи: