преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Срещу Мерилин Менсън бяха повдигнати обвинения в сексуален тормоз

Той беше отстранен от звукозаписната си компания

Публикувано на 02 Февруари 2021
Срещу Мерилин Менсън бяха повдигнати обвинения в сексуален тормоз

Рок музикантът Мерилин Менсън беше обвинен в сексуален тормоз от актрисата Евън Рейчъл Ууд и други жени. Те го обвиняват в тормоз и изнасилване, а в резултат музикантът беше отстранен от звукозаписната компания, с която работеше до момента.

Менсън нарече отправените му обвинения „отвратително изкривяване на действителността“.

По думите му неговите интимни отношения винаги са били „изцяло взаимно съгласувани“ и „това е истината, независимо как и защо някои опитват сега да изопачат миналото“, написа Менсън в Инстаграм.

Евън Рейчъл Ууд, която стана световно известна с участието си в поредицата „Западен свят“ на HBO, е твърдяла през последните години, че е била подложена на тормоз във връзката си, а в понеделник написа в Инстаграм, че това е бил Мерилин Менсън.

„Името на насилника ми е Брайън Уорнър, познат на света като Мерилин Менсън. Той започна да ме манипулира, когато бях тийнейджър и в продължение на години ме подлагаше на ужасен тормоз“, написа 33-годишната Ууд в социалната медиа.

След това и още няколко жени отправиха обвинения към 52-годишния Менсън, а от звукозаписната компания „Лома Виста“ обявиха, че вече няма да работят с него.

Връзката между Ууд и Менсън беше официално обявена през 2007-а, а през 2010-а двамата се сгодиха, но след това се разделиха. През 2007-а Ууд беше едва на 19 години, а Менсън на 38.

Ключови думи: