преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Спектаклите на монасите от Шаолин у нас се отменят

Закупилите билети могат да ги върнат и да получат тяхната парична себестойност

Публикувано на 19 Декември 2019
Спектаклите на монасите от Шаолин у нас се отменят

Монасите от Шаолин трябваше да демонстрират невероятните си умения по време на две дати у нас - на 22 февруари в зала 1 на НДК, а в морската ни столица - на 24 февруари в ДКС. За съжаление, поради промени в тур разписанието на формацията, се налага гостуването им в нашата страна бъдат отменено.

Почитателите на източната философия и бойни изкуства, които вече са си закупили билети за някой от двата спектакъла у нас, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 

Това ще се случва на всички каси на Eventim, от които има закупени билети от днес, 19 декември, до 24 февруари 2020 година.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Ключови думи: