преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Специални цени за Crematory и Evergrey за посетителите на Мото-Рок Феста на Витоша

   На 18 (петък) и 19 септември (събота), посетителите на Мото-Рок Фест в  местността Игликина поляна на Витоша ще могат да закупят с до 30 % отстъпка билети за ,,Pill Against Depression Festival.

Публикувано на 17 Септември 2009
Специални цени за Crematory и Evergrey за посетителите на Мото-Рок Феста на Витоша
   На 18 (петък) и 19 септември (събота), посетителите на Мото-Рок Фест в  местността Игликина поляна на Витоша ще могат да закупят с до 30 % отстъпка билети за ,,Pill Against Depression Festival. В него ще свирят Crematory, Evergrey, Chaoswave, Fyeld и New Disease.

   Деца до 14 години ще могат безплатно да наблюдават концерта, при условие че са дошли с поне един пълнолетен придружител.

   Вратите на зала ,,Христо  Ботев" на 19 септември ще бъдат отворени точно в 18:00ч. като в 18.30 ч. започват сетовете на бандите в следния  ред: New Disease, Fyeld, Chaoswave, Evergrey и Crematory.  

   Феновете на Crematory могат да ги очакват в София късно вечерта на 18 септември като част от групата ще вземе участие в before-партито в метъл бара на София "The Black Lodge" по повод концерта им в зала Христо Ботев.

   В The Black Lodge бандата  ще изтегли името на печелившия от играта с въпроси, която все още продължава в заведението. Наградата е билет за концерта на групата заедно с Evergrey.
 
   На следващата вечер - 19 септември (събота), веднага след концерта в зала "Христо  Ботев" шведските прогерсив машини от Evergrey уверяват, че ще направят всичко възможно също да посетят метъл заведението за афтър парти.
 
   Маск Мюзик напомня, че от метъл  бара ,,The Black Lodge" могат да бъдат  закупени билети за ,,Pill Against Depression Festival"  с подарък - безплатна бира. 
Ключови думи: