преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Специален гост в „Голият обяд“ днес е д-р Милен Врабевски

Вече добре познат със запазената марка Intelligent Music Project

Публикувано на 15 Октомври 2015
Специален гост в „Голият обяд“ днес е д-р Милен Врабевски

Д-р Милен Врабевски е възпитаник на Английската гимназия и на Медицинския университет в родния си град Варна.

Собственик е на най-голямата в региона частна научно-изследователска организация в клиничната медицина, със собствена офис-структура и над 300 служители в 17 европейски държави.

През 2007 г. учредява Фондация Българска Памет, чрез която финансира инициативи за изграждане на икономика на знанието, съхранение на културно-историческото наследство и утвърждаване на националната идентичност в перспективата на европейската интеграция.

За програмираната си благотворителна дейност в полза на обществото, през 2012 г. е поканен за член на „Глобалната инициатива на Бил Клинтън“, а през 2013 г. е отличен с „Гражданската награда“ на Европейския парламент.

Д-р Врабевски е автор и продуцент, на проектите със запазена марка Intelligent Music Project, в които участват популярни имена от световната музикална сцена - Саймън Филипс, Джон Пейн, Джоузеф Уилямс, Джон Лоутън, Тим Пиърс, Карл Сентънс, Нейтън Ийст, а също и плеяда от най-добрите български студийни музиканти. Intelligent Music реинвестира спечелените средства в благотворителни инициативи на Фондация Българска Памет за реализация на младите хора в България.

Ключови думи: