преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Спечелете възможност да се срещнете с Kansas!

   Остават броени дни до първия концерт на легендарните Kansas в България.

Публикувано на 16 Юни 2008
Спечелете възможност да се срещнете с Kansas!
   Остават броени дни до първия концерт на легендарните Kansas в България. Само Z-Rock ви дава възможност да се срещнете с класиците на рока, които идват у нас по покана на Болкан Ентертеймент и Z-Rock, с подкрепата на HONDA.
   От утре, вторник 17 юни, правилен отговор на въпрос за Kansas носи шанс да се срещнете лично с музикантите от групата. За да се  включите в жребия ще трябва да изпратите SMS с правилен отговор на кратък номер 2250 с първа дума IGRA. Подробности очаквайте в ефира на Z-Rock и на zrockbg.com.
   Нетърпеливи да наваксат с темата България, КАНЗАС дори ще дойдат ден по-рано. ,,Искаме да научим всичко са страната ви, да опитаме кухнята ви, да разгледаме София!," разказа лично китаристът и един от основателите на групата Рич Уилямс.
 Въпреки че са едни от най-големите звезди на световната рок сцена от 70-те насам, КАНЗАС нямат почти никакви специални изисквания за престоя си у нас. Единственото, което рокерите са пожелали от организаторите у нас, е да имат достатъчно свободно време, за да разгледат столицата ни.
 Какво да очакват феновете на концерта на бандата на 23 юни в зала 1 на НДК - само яки парчета от уникалната 35-годишна кариера на КАНЗАС. Включително вечният хит Dust In The Wind. Рич Уилямс и компания вероятно ще изсвирят и едно-единствено чуждо парче и това е класиката на Бийтълс - Elеаnor Rugby. Музикантите споделят, че ливърпулската четворка винаги е била тяхно най-голямо вдъхновение и със сигурност е групата, оказала най-силно влияние върху развитието на звука им.
 Билетите за концерта на KANSAS са на цени от 25 до 50 лв в билетния център на НДК и на сайта на eventim.bg, както и на касите им в цялата страна, включително във верига магазини Germanos и супермаркети Пикадили.
Ключови думи: