преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Спечелете билет за прожекцията на концерта на Coldplay в кино Арена!

Z-Rock ви дава шанс да видите една от най-популярните групи в цял свят - Coldplay, в концертен филм в кината Арена!

Публикувано на 06 Ноември 2012
Спечелете билет за прожекцията на концерта на Coldplay в кино Арена!

Z-Rock ви дава шанс да видите една от най-популярните групи в цял свят - Coldplay, в концертен филм в кината Арена. Филмът за Coldplay пристига ексклузивно на 13 ноември от 20:00 часа в най-големите зали на кина Арена в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен като част от световната премиера на лентата.

Всеки ден, двама от вас печелят билет. За да се включите в жребия, отговорете правилно на въпроса за деня.

Изпращайте отговорите си на [email protected] и очаквайте жребия в 17:30

Coldplay Live 2012 е първият филм за групата в нейната девет годишна история. Той документира тяхното феноменално световно турне Mylo Xyloto, започнало през 2011 и видяно от повече от три милиона души.

Режисиран от Пол Дъгдейл, работил по концертите на Adele в Royal Albert Hall и „The Prodigy's World's on Fire“, филмът показва най-вълнуващите моменти от концертите на групата, провели се на световноизвестните сцени - Paris's Stade de France, Montreal's Bell Centre и триумфалната сцена за групата „Pyramid Stage“ в Glastonbury. 


"Никога не сме се забавлявали така, както на турнето Mylo Xyloto. Почуствахме се наелектризирани от самото начало, отчасти защото се гордеем с музиката си, хареса ни атмосферата от готините LED гривни на феновете, пиротехниката, лазерите и всички останали ефекти, но най-главното бе невероятната публика, за която свирихме. С годините нашата публика става все по неразривна част от самите концерти. Те са енергични, шумни, пълни с емоция и наистина ни карат да извадим всичко от себе си и да звучим, както никога досега. Искахме да консервираме тези невероятни чувства и филмът направи точно това."   
Chris Martin 


Coldplay е световно призната група с един от най-разпознаваемите стилове в музиката, а хитовете им оглавяват класациите в страните от няколко континента. Тяхното глобално киносъбитие е подарък към всички верни фенове, които не са успяли да присъстват на живите изпълнения.


Coldplay имат 55 милиона продадени записа, 7 Brits Awards, 5 MTV Music Video Awards, 7 награди ГРАМИ,  23 милиона фенове във Facebook, 8.5 милиона последователи в twitter и 3.1 милиона фена в Google+

Ключови думи: