преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Soulfly представиха заглавната песен от албума „Archangel“

Дискът излиза на 14 август

Публикувано на 11 Август 2015
Soulfly представиха заглавната песен от албума „Archangel“

Soulfly представиха заглавната песен от предстоящия албум „Archangel“ (можете да я чуете по-долу). Дискът излиза на 14 август, а слушайки „Archangel“ е много лесно да разберем въодушевлението на фронтмена Макс Кавалера от новия запис на Soulfly.

Наскоро той изтъкна, че новият албум е много вълнуващ, както и самият процес по неговото създаване. „След като 30 години си свирил метъл, да намериш нови влияния и нови неща, които да те вдъхновят – това наистина е нещо напълно изумително! Никога не съм правил запис като този, така че за мен беше проект, който изискваше доста време, за да се направи както трябва“. Кавалера подчерта, че е много горд от албума.

В интервюто си фронтменът на Soulfly сподели и източниците на своето вдъхновение. „Слушам предимно метъл, но в любопитството си слушам още дъб, електронна музика, дори кънтри – някои от старите кънтри пичове. Много е яко – Джони Кеш, Уили Нелсън, Ханк Уилямс, тези старци са класици. Харесвам и много пънк рок, обичам Black Flag, Discharge, Misfits!“, каза още той (вече можете да си направите плейлист с любими изпълнители и групи на Макс). 

Ключови думи: