преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Соло албумът на Кърт Кобейн ще бъде издаден на 6 ноември

Той излиза заедно с DVD-то с документалния „Montage of Heck”

Публикувано на 12 Август 2015
Соло албумът на Кърт Кобейн ще бъде издаден на 6 ноември

Документалният филм на Брет Морген за Кърт Кобейн „Montage of Heck” ще бъде издаден на DVD/Blu-ray, а в същото време ще се появи и соло албумът на легендарния фронтмен на Nirvana. Universal Music пускат албума с неиздавана музика от Кобейн на 6 ноември. Все още не е известно заглавието на LP-то.

Брет Морген, режисьор на „Montage of Heck”, обяви, че албумът включва цялата музика от филма, както и около дузина допълнителни парчета, „аудио монтажи”, включително комедиен скеч.

Целият материал е организиран от Морген след като е прекарал „часове след часове” слушайки нещата от личния архим на Кърт Кобейн.

„Подреден е така, че да се чувствате сякаш стоите в дневната с Кърт , гледайки го как твори в продължение на един следобед”, обяви Морген пред Billboard. Песните са от „траш до рагтайм и всичко между тях”.

Целият материал е създаден от Кърт Кобейн и неговата китара. Няма завършени песни, миксирани тракове, сподели Брет Морген. Той изтъкна, че този подход обаче, предлага изключителен поглед върху креативния процес на Кобейн.

Ключови думи: