преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Соло албум на Драго от Епизод и екстремен мини-фест в една вечер!

   На 8 май в клуб Блу Бокс ще се случи интересно събитие за феновете на тежката музика.

Публикувано на 03 Април 2009
Соло албум на Драго от Епизод и екстремен мини-фест в една вечер!
   На 8 май в клуб Блу Бокс ще се случи интересно събитие за феновете на тежката музика. Продуцентските компании ART BG и DOUBLE D MUSIC обединиха усилията си, за да ни предложат в една и съща вечер промоцията на самостоятелния инструментален албум "ALTER EGO" на китариста на Епизод Драгомир Драганов, и концерт на няколко екстремни банди, предвождана от дет агресорите Vital Remains и включваща още американците Order of Ennead и шведите Tribulation.

   Началото на концерта на Драгомир Драганов е в 19ч., а билети могат да бъдат закупени за 12лв. (в деня на концерта-15 лева). Срещу тази сума всеки гост на събитието ще получи диск с албума "ALTER EGO" на музиканта.

   Билетите за Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation в момента струват 27 лв, а в деня на концерта ще станат по 35 лв. Концертът е с начален час 21ч.

   Посетителите и на двата концерта ще получат безплатна енергийна напитка ,,XL".

   За феновете, чийто вкусове обединяват както мелодичен, така и екстремен метъл, от утре в продажба ше бъде пуснат специален комбиниран билет за двата концерта с промоционална цена 35 лв. като в  нея също е включена консумацията на две енергийни напитки ,,XL" (по една на концерт). Комбинираният билет ще може да бъде закупен в мрежата на Eventim  до изчерпване на количествата.

   В деня на двете събития ще има строг пропускателен режим, който ще осигури безпроблемното последователно влизане и излизане на гостите на двата концерта.
Ключови думи: