преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sofia Metal Fest 2016 с първо подгряващо парти този четвъртък

Събитието ще се състои в столичния клуб Rock It

Публикувано на 11 Януари 2016
Sofia Metal Fest 2016 с първо подгряващо парти този четвъртък

В четвъртък (14 януари) в столичния бар Rock IT ще стартира първото подгряващо парти за Sofia Metal Fest 2016. Началото е в 20:00 часа. Очаква ни предимно музиката на групите, които ще видим на първото издание, както и кратка томбола с тематични награди. Около 23:00 часа ще ви кажем какво-защо-кога-как, идея-фестивал-групи, ще разберем и кои са няколкото щастливци от томболата, които ще се сдобият с билет или тениска.

Вход свободен!

Sofia Metal Fest 2016 ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа "фестивал на закрито", като фестът ще предложи и друг тип забавления нетипични за този формат. Организатор е BGTSC.

В двата дни ще видим минимум 10 групи, като обявените до момента са :

KREATOR - една от най-мощните групи със сценично присъствие. Легендарна банда с почти 30 годишна история! Те ще закрият фестивала и програмата на 10 април;

PARADISE LOST - британските метъл легенди ще закрият програмата на 9 април;

POWERWOLF – най-успешно развиващата се германска power metal група с първи хедлайнерски концерт на Балканите и 90 минутно шоу. Бандата ще забие точно преди KREATOR;

FINNTROLL – финландските веселяци за първи път у нас на 9 април.

И четирите групи ще се представят с пълни концертни репертоари!

Билети се продават в мрежата на Eventim в цялата ни страна, Сърбия и Румъния.

До 14:00 часа на 18 декември цената на фестивалния билет беше 100 лева, като в момента - и до 31 март включително - цената е 120 лева.

От 1 април до 10 април билетите ще струват 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Предстои ви да посетите едно по-различно събитие с KREATOR, PARADISE LOST, POWERWOLF и FINNTROLL на една сцена! Местата се ограничени, затова и препоръчваме навременното закупуване на билети!

Ключови думи: