преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sofia Metal Fest 2016 с още един фестивален ден

Множество групи от страната и региона ще забият на 8 април в зала „Универсиада“

Публикувано на 01 Март 2016
Sofia Metal Fest 2016 с още един фестивален ден

8 април става част от програмата на Sofia Metal Fest 2016. В този ден на сцената ще се изявят основно групи от страната и региона. Допълнителният фестивален ден и е безплатна добавка за притежателите на фестивален билет. Пропуски само за него ще се предлагат за всички  желаещи да посетят само тази част от програмата. Цената на билета до 31 март ще 10 лева, а от 1 април - и в деня на събитието - цената ще е 15 лева. Скоро предстои обявяване на участниците.

От днес са в продажба и по 200 еднодневни билета за 9 и 10 април, които са на цена от 75 лева до 31 март, а от 1 април ще струват по 85 лева (за всеки един от дните 9 или 10 април). За децата до 7 годишна възраст се запазва безплатният вход, но за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде 37.50 лева до 31 март и 42.50 лева от 1 април и до деня на събитието. 

Ето и обявените групи по дни:

•             9 април – PARADISE LOST, FINNTROLL, TIAMAT, WOLFHEART, предстои да бъде обявена още една група.

•             10 април – KREATOR, POWERWOLF, BATTLE BEAST, EVIL INVADERS, DIRTY SHIRT.

Sofia Metal Fest 2016 ще се състои на 8, 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа „фестивал на закрито" (Indoor fest), което ще позволи на феновете да се насладят на концертите и шоупрограмите на любимите си групи при най-добро осветление и озвучаване. Събитието ще предложи и възможности, нетипични за този формат, но характерни за фестивалите на открито – например открито барбекю, джаги, места за отдих и др. Организатор на събитието - BGTSC.

В сърцето на София ви очакват ексклузивни концерти, стотици приятели и ограничен брой билети!!! \\mm//

Билетите се  продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния.

След като билетите за фестивала стартираха на цени от 50 до 100 лева, в момента - и до 31 март включително - цената на им  ще е 120 лева. От 1 април до 10 април билетите ще струват 140 лева. Билетът за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена  от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Предстои обявяването и оповестяването на допълнителна информация.

Ключови думи: