преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sodom ще се срещнат с феновете си в The Black Lodge ден преди концерта.

    Немските траш машини Sodom  пристигат у нас на 6 февруари - ден преди дългоочаквания от всички метъл фенове съвместен концерт със сънародниците им Grave Digger.

Публикувано на 21 Януари 2009
Sodom ще се срещнат с феновете си в The Black Lodge ден преди концерта.
    Немските траш машини Sodom  пристигат у нас на 6 февруари - ден преди дългоочаквания от всички метъл фенове съвместен концерт със сънародниците им Grave Digger. Събарящото шоу с участието на българските групи Гранулом и Symbolic, ще бъде в зала Христо Ботев, на 7 февруари от 18 ч.

    След кратка почивка в хотела и лека вечеря Том Ейнджълрипър и компания веднага ще се запътят към  метъл бара на София - The Black Lodge , където ще се срещнат с най-запалените си почитатели и ще раздават автографи.

    ,,За нас е много важен контактът с феновете ни - да можем да обменим впечатления и да си кажем наздраве с тях. Ето защо с нетърпение очакваме тази среща" каза по-рано днес Том Ейнджълрипър в радио интервю по повод концерта у нас.Кулминацията на вечерта ще бъде около 10 ч., когато тримата музиканти ще раздадат наградите в съвместната игра на Арт БГ и заведението - тениска с оригиналните автографи на Sodom, CD на групата и билет за концерта.

    Тези, които искат да се включат в надпреварата за наградите, трябва до 6 февруари да отговорят правилно на въпрос за Sodom в талон, който ще получат само в The Black Lodge. Всички правилни отговори ще бъдат разиграни в томбола, а лично Том Ейнджълрипър ще изтегли от нея имената на тримата победители.

    Феновете на тежкия звук, които не успеят да спечелят този път, ще имат шанса да получат подаръци в още игри, които ще бъдат обявявани поетапно до концерта. Всичко, което трябва да направят е, да следят новините около шоуто по Z-Rock.Междувременно се уточняват подробностите около официалното  парти след концерта на Sodom и Grave Digger, в което участие ще вземат и двете групи.
Ключови думи: