преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sodom и Grave Digger идват за концерт в София!

  Арт БГ и Z-Rock организират брутален концерт на Sodom и Grave Digger! Новината беше разкрита за първи път от Петър Харалампиев (Арт БГ) в ефира на Z-Rock.

Публикувано на 23 Октомври 2008
Sodom и Grave Digger идват за концерт в София!
  Арт БГ и Z-Rock организират брутален концерт на Sodom и Grave Digger! Новината беше разкрита за първи път от Петър Харалампиев (Арт БГ) в ефира на Z-Rock. Шоуто ще бъде на 7-ми февруари 2009г. В зала ,,Христо Ботев".
  Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 27 октомври в мрежата на eventim.bg, както и на касите на НДК. За най-бързите фенове, 500 билета се пускат на промоционална цена от 30лв. След това цената на билетите става 35лв., а в деня на концерта - 40лв.
  България ще има за първи път възможността да стане част от турнето на Grave Digger , във връзка с излизането на новия им албум Ballads Of A Hangman. Уникално в случая  е, че в настоящия състав на групата присъстват музиканти от Running Wild. Спеицалното участие на Sodom, първата метъл група дошла в България след Промените, ще превърне концерта в едно от най-запомнящите се събития за българската метъл сцена. Подобен концерт, в рамките на това турне, ще се състои само в България.
  Звукът в залата ще бъде кристален, същото както на концерта на Crematory, каза в ефира на Z-Rock Петър Харалампиев от Арт БГ.  Рок радиото на България ще дава страхотни награди, свързани с концерта, като билети и фланелки, подписани от членовете на Sodom и Grave Digger.
Ключови думи: