преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Slipknot са последните хедлайнери на Download

Slipknot бяха потвърдени за третия и последен хедлайнер на Download 2013, четири години след първото им качване на сцената на Донингтън

Публикувано на 27 Септември 2012
Slipknot са последните хедлайнери на Download

Slipknot бяха потвърдени за третия и последен хедлайнер на Download 2013, четири години след първото им качване на сцената на Донингтън. Метълите от Айова ще закрият първия ден на масивния английски фестивал, следвани от Iron Maiden - които ще завършат втората вечер на феста с техния "Maiden England" сет - и Rammstein, които ще свирят на Download за първи път.

"За нас е изключително голяма чест, че бяхме поканени да бъдем хедлайнери на Download за пореден път", казва Шон "Clown" Креън. "Това определено ще бъде усещане, което не трябва да се изпуска. С всяко наше участие на Download ние създаваме спомени".

Промоутърът на Download, Анди Копинг казва: "Последната поява на Slipknot на фестивала влезе в историята като един от най-добрите хедлайн сетове някога. Господ знае какво ще направят през 2013 - но очаквам с нетърпение да видя как ще надминат последното си изпълнение".

Бандата наскоро потвърди, че започва работа по първия си албум след шокиращата смърт на басиста Пол Грей през 2010 - събитие, което постави бъдещето на групата под въпрос.

 

Ключови думи: