преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Slipknot с подробности за новия си албум!

   Slipknot, хард рок машината с награда Грами, обявиха заглавието на новата си тава - "All Hope is Gone", която излиза на 26 август от Roadrunner Records/Вирджиния Рекърдс.

Публикувано на 21 Юни 2008
Slipknot с подробности за новия си албум!
   Slipknot, хард рок машината с награда Грами, обявиха заглавието на новата си тава - "All Hope is Gone", която излиза на 26 август от Roadrunner Records/Вирджиния Рекърдс. Албумът е записан през пролетта и е продуциран от бандата и Дейв Фортман.
   Деветимата членове на бандата ще прекарат лятото по арени в Северна Америка като хедлайнери на първия фестивал Rock Star Energy Mayhem Festival. Това е първото турне на Slipknot от три години насам и със сигурност ще привлече легиони от крайни фенове на бандата на шоутата им.
   "All Hope is Gone" е по-скоро изявление на бандата отколкото албум. Както фронтменът Кори Тейлър коментира: ,,Всеки наш албум е проява на мястото и етапа, на който се намираме. Смятам, че настоящата ера е много по-зряла, по-примамлива и по-силна. Създадохме албум, който ще посочи изминалия път и този пред нас, както и къде се намираме в момента. Това е най-доброто, което съм правил досега. И предизвиквам всеки, който желае, да се опита да докаже, че греша".    
   В албума има смесица от елементи от албума от 2004 Vol 3: (The Subliminal Verses) и от Iowa от 2001, но са добавени също така и различни гледни точки, свежест и дълбочина, резултат от развитието им през последните три години. Първиaт сингъл "Psychosocial" ще се завърти в радио ефира на 30 юни, а съвсем скоро ще бъде обявено и пълното съдържание на албума.
Ключови думи: