преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Slipknot, Ghost, Lamb of God, Foo Fighters са с номинации за Грами

Церемонията по връчването на наградите ще се проведе на 15 февруари

Публикувано на 08 Декември 2015
Slipknot, Ghost, Lamb of God, Foo Fighters са с номинации за Грами

Бяха обявени номинираните за 58-ите награди Грами изпълнители! Церемонията по връчването ще се проведе на 15 февраури в Стейпълс Център в Лос Анджелис и ще бъде излъчвана пряко по CBS.

В категорията „Най-добро метъл изпълнение” са номинирани August Burns Red – с „Identity”, Ghost – с „Cirice”, Lamb of God  - „512″, Sevendust – „Thank You” и Slipknot - „Custer”.

Foo Fighters са с номинация в категорията „Най-добро рок изпълнение” за „Something From Nothing”, а документалният филм „Sonic Highways” ще се състезава в категорията „Най-добър музикален филм”.

„Sonic Highways” има сериозна конкуренция! Той ще се бори с концертния филм „The Wall” на Роджър Уотърс и Шон Ивън, както и документалните „Amy” – биографичен филм за Ейми Уайнхаус, „Mr. Dynamite: The Rise Of James Brown” – биографичен филм за Джеймс Браун, „What Happened, Miss Simone?” – биографичен филм за Нина Симон.

 „.5: The Gray Chapter” на Slipknot,  „Mister Asylum” на Highly Suspect и „Drones” на Muse са сред номинираните в категорията „Най-добър рок албум”.

Пълният списък с номинациите можете да видите на този линк.

Ключови думи: