преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Славин Славчев открива концерта на „Фондацията“ във Варна

Победителят от X Factor е и звездата в голям концерт-трибют на ТОТО в началото на декември

Публикувано на 26 Ноември 2015
Славин Славчев открива концерта на „Фондацията“ във Варна

На 11 декември победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев ще се завърне в родния си град Варна, за да открие първия концерт на „Фондацията“ в Морската столица по покана на основателя на супергрупата Дони, който е и автор на текста на първия му сингъл - „Ела“. Следващата самостоятелна песен на Славин „Лош съм за теб“, която той ще представи на живо в X Factor на 26 ноември, както и няколко обичани рок парчета в негово изпълнение ще прозвучат, преди на сцената във Варна да излязат звездите от „Фондацията“.

След три мащабни турнета в Канада, САЩ и Европа, Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят любимите песни на няколко поколения пред българска публика в обновената зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

Билетите за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и на касата на ДКС Варна.

Седмица по-рано Славин ще бъде водещият вокалист в голям концерт-трибют на ТОТО. На сцената на Sofia Live Club в четвъртък, 3 декември той и останалите музиканти ще изпълнят интерпретации на емблематични хитове на легендарната рок-група, сред които „Georgy Porgy“, „Girl Goodbye“ и „Hold The Line“ – песента, с която Славин впечатли журито и публиката при появата си на първия кастинг в X Factor.

Ключови думи: