преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Слаш планира соло турне

   Слаш обнови MySpace профила си с подробности за новия му албум, плановете за турне и епичното търсене на нов вокал за Velvet Revolver:   "Не мога да чакам до догодина, за да издам този албум! Толкова е як, а аз съм страшно нетърпелив да излезе.

Публикувано на 10 Август 2009
Слаш планира соло турне
   Слаш обнови MySpace профила си с подробности за новия му албум, плановете за турне и епичното търсене на нов вокал за Velvet Revolver:

   "Не мога да чакам до догодина, за да издам този албум! Толкова е як, а аз съм страшно нетърпелив да излезе. Скоро ще започнем смесването на парчетата и това е, всичко ще е готово. Но ще трябва да почакам, няма как да излезе по-скоро и това е.

   С момчетата от Velvet Revolver се срещнахме преди две седмици - търсенето на вокалист продължава. Моето соло турне най-вероятно ще започне през март или април догодина и ще продължи през лятото. С Velvet Revolver продължаваме да търсим и да прослушваме записи на различни вокалисти - знаем, че точният човек е някъде там. В идеалния случай, той ще се появи преди соло турнето ми да е свършило и с бандата ще започнем да работим по нов албум час по-скоро.

  Относно турнето ми, вече започнах да събирам идеи за супер яка група. Планът е да свирим някои нови неща, песни на Snakepit, Velvet Revolver и Guns. Новият ми албум е страхотен и заслужава подкрепа. Нямам търпение отново да свиря на живо след повече от година без истинско турне.

   Толкова от мен, все още се занимавам със соло албума, но всъщност няма какво толкова да правя до началото на смесването, което е през септември."
Ключови думи: