преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Слаш и Джош Хоми се присъдиняват към немия филм „Gutterdammerung”

„Най-шумният ням филм на Земята” привлече поредните рок герои

Публикувано на 06 Октомври 2015
Слаш и Джош Хоми се присъдиняват към немия филм „Gutterdammerung”

Немият филм „Gutterdammerung”, който гордо се обявява за „най-шумния ням филм на Земята”, продължава да привлича големи имена в актьорския състав. Последните попълнения са легендарният китарист Слаш и фронтменът на Queens of the Stone Age Джош Хоми.

Досега беше обявено участието на Хенри Ролинс, Иги Поп, Том Арая, Леми Килмистър, Марк Ланеган, Майкъл Поулсен и Роб Каджиано от Volbeat, както и много други.

Всеки музикант ще играя специфична роля във филма, който дори без звездния състав музиканти си звучеше достатъчно метъл. В „Gutterdammerung” се разказва историята на един свят, който е лишен от грях. Тогава китарата на Дявола е избратена обратно на Земята, за да възстанови злото.

Героят на Джош Хоми ще размахва базука, която носи името „Death’s Dominion” и ще може да съживява мъртвите. Героят на Слаш пък, ще участва в търсенето на „фалическия инструмент на вечното мъчение”.

Очаква се „Gutterdammerung” да излезе в края на годината, а филмът ще бъде придружаван от музикална банда, но все още очакваме детайли за тази част от проекта.

Ключови думи: