преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Skid Row с концерт в България на седми юни

Американската банда ще свири в столичната зала „Универсиада“

Публикувано на 21 Декември 2018
Skid Row с концерт в България на седми юни

Американската банда Skid Row пристига в България повече от 30 години след основаването си. Групата ще се срещне за първи път с българските си почитатели на 7 юни 2019 г. в зала "Универсиада", съобщиха организаторите на събитието EventEase.

Основани през 1986 г. в Ню Джърси, музикантите стават известни в Щатите още в края на 80-те и през 90-те с първите си албуми. От дебютния Skid Row се раждат и някои от най-популярните им композиции като 18 and Life, Youth Gone Wild, I Remember You - дело на басиста на групата Рейчъл Болан и китариста Девйд Сабо.

За концерта в София те пристигат заедно с още един оригинален член от състава на бандата от 80-те - китариста Скоти Хил, присъединилия се в последните години барабанист Роб Хамърсмит и бившия фронтмен на DragonForce - вокала Зипи Терт. Последният записа с групата третия диск от трилогията им United World Rebellion, който ще носи заглавието United World Rebellion: Chapter Three и се очакава на пазара през 2019 г.

Макар да не са получавали "Грами", Skid Row могат да се похвалят с редица други признания като няколко сингъла в Топ 10, златни и мултиплатинени продажби на албуми и първо място за албум в класацията на "Билборд".

Билети за концерта на "Скид Роу" се предлагат на цена 45 и 50 лв. до края на декември, след това онлайн продажбата е на цена 55 и 60 лв.

Ключови думи: