преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ска, пънк, хардкор мини фест в София

Пънк рокаджиите от Еускади (в Баския регион на Испания) - Apurtu (http://www.

Публикувано на 06 Април 2009
Ска, пънк, хардкор мини фест в София
Пънк рокаджиите от Еускади (в Баския регион на Испания) - Apurtu (http://www.myspace.com/apurtupunk) ще направят мини турне в България. Легендарната в родната си страна група идва специално за серията от концерти у нас и подготвят редица от кавъри на български банди. Те ще имат 3 концерта - на 9-и, 10-и и 11-и април, съответно в София, Велико Търново и Стара Загора. Междувременно стана ясно, че към софийския лайв ще се включи и немската олд скул хардкор бригада Out Of Step (www.myspace.com/outofstep06), определящи сами стила си като ,,позитивен хардкор". Освен това в столицата ще се включат и още три групи от ска, пънк и хардкор зоната, като така събитието ще се превърне в своеобразен мини фест. Ето и пълната информация за трите дати:

9-ти април - София - клуб "Swingin' Hall"
С участието на Apurtu (Еускади), Out Of Step (позитивен хардкор от старата школа, идващ директно от Германия), La Muchedumbre (българската ска пънк гордост), Blank Generation (кавър бригадата на най-големите '77 пънк групи и хитове), Start Today (олд скул хардкор надеждата от Пловдив)
Начало: 20:00 часа, вход: 8 лева

10-ти април - Велико Търново - клуб "Арт"
С участието на Apurtu (Еускади), Delate (пловдивска хардкор шайка, добре позната на всички замесени в тази сцена), Garotta (местните хардкор/метъли от Велико Търново)
Начало: 19:00 часа, вход: 4 лева

11-ти април - Стара Загора - клуб "Jam"
С участието на Apurtu (Еускади), A-D Allstars (ска-пънк формация от Асеновград с корени в доста популярните Plastic Bo.)
Начало: 21:00, вход: 4 лева

Ключови думи: