преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sisters Of Mersy идват за участие във фестивала Spirit Of Burgas

Бургас ще се превърне в световен музикален център от 15 до 17 август.

Публикувано на 03 Юли 2008
Sisters Of Mersy идват за участие във фестивала Spirit Of Burgas
Бургас ще се превърне в световен музикален център от 15 до 17 август.
Тогава ще се проведе тридневен музикален фестивал на Централния плаж в града. Домомента потвърдили участие на Spirit of Burgas са световнитеизпълнители Groove Armada DJ Set (Andy Cato), Pharaohe Monch, TheSisters of Mercy, Pendulum DJ Set&MC Jakes, Asian Dub Foundation иBonobo Live.Ще има и вечери на българските електронни формации Metropolis, H.M.S.U., както и много други родни изпълнители.
Единот официалните медийни партньори на събитието ще бъде MTV Europe,благодарение на което по телевизията ще се излъчват ексклузивни кадри,,backstage".
Фестивалът Spirit of Burgas, който е под патронажана кмета на община Бургас Димитър Николов, има за цел да обхванесъвременната култура и изкуство, и да осигури забавления за местните,както и за почиващите в Бургас и околностите, обясниха организаторите.
На предварителнапродажба на 7 юли ще бъдат пуснати промоционални 1000 билета по 88лева, а след това цената им ще е 99 лева. Еднодневният пропуск щеструва 39 лева.
На място 3-дневният билет ще струва 129 лева, аеднодневният 45 лева. След 01:00 ще има продажба на късни билети нацена 25 лева.
Билети за фестивала може да намерите в разпространителските мрежи на Ticketstream и Eventim.
Ключови думи: