преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Simple Minds се срещат с 10 свои фенове

   Най-успешната шотландска банда - Simple Minds - идва за концерт у нас на 14 декември в зала 1 на НДК.

Публикувано на 02 Декември 2009
Simple Minds се срещат с 10 свои фенове
   Най-успешната шотландска банда - Simple Minds - идва за концерт у нас на 14 декември в зала 1 на НДК. Шоуто на романтичните шотландци, част от тяхното Graffiti Soul турне, е по покана на Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам със съдействието на Solo Agency.

   Минути преди да се качат на сцената в зала 1 на НДК, Джим Кер и компания ще се срещнат с десет от своите български фенове. Късметлиите ще могат да се здрависат и снимат с идолите си.

   Рокаджиите са поискали от организаторите на шоуто им в София в гримьорните на всички членове на бандата температурата да е точно 20 градуса. Те ще трябва да са оборудвани още с меки дивани, закачалки, огледало в цял ръст, хладилник и кутия за лед. Всички напитки за групарите ще трябва да са ледено студени. Джим Кер и компания искат хавлии с тъмен цвят на сцената, голяма гардеробиерна зад сцената, отделно от гримьорните си. Simple Minds са едни от най-елегантните фигури в рока - в началото на 80-те, заедно с Дейвид Боуи и Roxy Music, те вкарват костюма и изискания вид в рока, в контраст на пънк рок визията.

   В менюто за деня организаторите на концерта ще трябва да се погрижат да има вегетарианска супа, прясна паста, плата със сирена и салати. А 30 минути преди саундчека бандата ще има осигурени прясно изцедени портокалов сок, сок от боровинки, маркова минерална вода, изобилие от пресни боровинки, малини и къпини, безсолни ядки - кашу и лешници, манго и авокадо, чай, сервиран в порцелан, както и леки вегетариански сандвичи и натурално кисело мляко.

   По-късно на сцената българската публика ще има шанса да гледа на живо една от най-интересните и влиятелни банди в рока, предвождани от един от най-уникалните вокали в историята на музиката въобще - Джим Кер. Те ще забият близо двучасов сет, в който ще прозвучат както съвсем новите им парчета, така и всички незабравими класики като "Don't You (Forget About Me)", "Belfast Child" и "Alive and Kicking"!

Ключови думи: