преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Силует ще свирят с The Pomorians в Строежа.

     Група Силует ще се присъедини към The Pomorians на 26-ти януари в "Строежа".

Публикувано на 23 Януари 2009
Силует ще свирят с The Pomorians в Строежа.
     Група Силует ще се присъедини към The Pomorians на 26-ти януари в "Строежа". Петчеленната формация е със засилено дамско присъствие (вокали, клавир, цигулка, бас), а българската публика я познава от конкурса "Jack Daniel's - Battle of the Bands", на който Силует се наредиха сред осемте финалисти.
 
     Първият официален гост, който ще се появи на сцената за няколко парчета с The Pomorians, се нарича Surmata Harry - колоритният фронтмен на Шкода. Наскоро Surmata имаше възможността лично да представи пред българска публика музикантите от Cherry Poppin' Daddies, а минути преди това да поведе ексклузивно събралите се Шкода. Паралелният му проект Surmata Harry Coptor Mix също се развива с подобаващ успех, като през 2008-ма бяха сред важните групи на Spirit Of Burgas. Твърде вероятно е сцената да бъде отворена и за още музиканти, присъстващи на концерта в Строежа.

     Очакванията за концерта в понеделник са The Pomorians да донесат типично плажно настроение, далеч от рамките на стандартното концертно участие. Към сбора от имена се прибавят и вече обявените, пристигащи също от Амстердам, Николай Хубенов -Хуби от Артерия и барабанистът на култовите Пиромания - Васил Вутев. Освен авторските парчета на Янко Бреков и Красимир Керкинов от The Pomorians, разширената формация е приготвила и песни на Artery и Jaya The Cat.

     The Pomorians пристигат от Холандия за три концерта - в Пловдив, Стара Загора и София съответно на 24-ти, 25-ти и 26-ти, този месец. Билети все още могат да бъдат закупени в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.bg.
Ключови думи: