преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шведски хард-рок и италиански глем-кор преди Lordi в София.

     Организаторите на концерта на Lordi на 6-ти март в зала Христо Ботев, София, обявиха имената на двете групи, които ще свирят преди монстър метълите.

Публикувано на 23 Януари 2009
Шведски хард-рок и италиански глем-кор преди Lordi в София.
     Организаторите на концерта на Lordi на 6-ти март в зала Христо Ботев, София, обявиха имената на двете групи, които ще свирят преди монстър метълите. Това са шведската хард рок сензация Fatal Smile и готик глем кор италианците Brandon Ashley and the SilverBugs. Двете групи ще придружават победителите от "Евровизия 2006" в по-голямата част от европейското им турне.

     Fatal Smile е една от най-актуалните групи на шведската музикална сцена в момента. Бандата, започнала през 1995 г. в Стокхолм, се отличава с ярък стил, съчетаващ енергията на хард рок класиката с модерно и предизвикателно звучене. Парчето на Fatal Smile ,,Learn-Love-Hate" от 2005 г. се задържа 4 седмици на челни позиции в топ 20 на шведската сингъл класация.

     Групата Brandon Ashley & the SilverBugs се определят като глем-кор, а именно модерен рок с електро-готик-дарк влияния. Истинската стихия на Brandon Ashley & the SilverBugs e шоуто на живо, заради което групата често е сравнявана с Marilyn Manson.

    До 1 февруари билетите за концерта на Lordi, Fatal Smile и Brandon Ashley, ще бъдат на цена от 35лв. След това цената им се качва на 40 лв, а в деня на концерта -на 45 лв. Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и Билетния  център на НДК.
Ключови думи: