преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шведската метъл банда Beyond All Recognition ще подгрява Megadeth в София!

По-малко от месец остава до срещата на българските фенове с Дейв Мъстейн и компания

Публикувано на 13 Юни 2016
Шведската метъл банда Beyond All Recognition  ще подгрява Megadeth в София!

До концерта на една от най-великите метъл банди в света Megadeth остава по-малко от месец. Интересът за събитието е огромен, билетите са почти напълно разпродадени, а еуфорията сред феновете все повече расте. А сега организаторите на шоуто с удоволствие обявяват, че подгряващата банда на концерта пристига директно от центъра на европейския метъл - Швеция!

Специалните гости, които ще се качат на сцената преди големия хедлайнер Megadeth, ще бъдат музикантите от шведската метъл сензация Beyond All Recognition. Групата пристига у нас специално за предстоящия концерт на 7 юли и българската публика ще има шанса да ги чуе на живо за първи път.

Beyond All Recognition се събират през 2011, а само година по-късно излиза първият им албум „Drop = Dead“. Дебютният сингъл „Characters“ постига голям успех, а клипът регистрира близо половин милион гледания в YouTube. За своята кратка кариера групата печели фенове по цял свят и прави две европейски турнета заедно с шведските банди Dead by Apri и Adept. Участвали са в престижни музикални фестивали  като Wacken, Sweden Rock Festival и Reload Festival, през 2015 са хедлайнери на фестивали в Италия и Германия, а само преди няколко месеца приключва и голямото им  турне в цяла Русия.

В музиката си групата залага на иновативен звук и сурови, грууви рифове. Неслучайно са одобрени лично от прецизното ухо на Дейв Мъстейн да подгряват концерта на Megadeth у нас.

Очакваме Beyond All Recognition в София в състав: Дейвид Сьор (вокали), Дейвид Ериксен  и Пол Гидльоф (китара), Понтус Бергстрьом Варрен (бас) и Себастиан Максе (барабани).

Дългоочакваният концерт на Megadeth, подкрепен от шведите Beyond All Recognition,  ще се състои на 7 юли в столичната зала Универсиада. Все още има  ограничен брой билети на цена от 65 лева, които могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg

Ключови думи: