преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шведската хеви рок машина DEVILLE ще открие Wrong Fest 2017

Събитието ще се проведе на първи юли

Публикувано на 24 Април 2017
Шведската хеви рок машина DEVILLE ще открие Wrong Fest 2017

Петото издание на Wrong Fest ще стартира енергично с рифове и фъз. Това ще стане благодарение на шведските рокери DEVILLE.  Бандата е създадена в Малмьо през 2004г и има зад гърба си четири албума, издадени последователно от Buzzville Records, Small Stone Recordings, Heavy Psych Sounds и Fuzzorama Records.

В музиката на Deville можете да откриете елементи от Mastodon, High On Fire и Queens Of The Stone Age. Групата е имала множество участия в Европа и САЩ, като е излизала редом с банди като Red Fang, Torche, Truckfighters, Kadavar, Orange Goblin, My Dying Bride, Conan, Vodun и други.

Вижте и чуйте "Lava" - https://youtu.be/uw8vbUXWdh4

Напомняме, че Wrong Fest 2017 ще се проведе на първи юли в клуб „Маймунарника“ в София под формата на „city edition”. Преди малко повече от седмица стана ясно, че хедлайнери ще са британските рокери Orange Goblin, които съвсем скоро бяха номинирани от Metal Hammer в  категорията за „Най – добра метъл група от Обединеното Кралство за 2017“.

Предстои обявяване на още две групи.

Early Birds билети все още могат да бъдат намерени само за 25лв в мрежата на ticketlogic: http://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или в The Wrong Bar в София. Редовните билети ще струват 30 лв. Децата до 10 г. включително ще могат да влизат без билет, но задължително условие е да бъдат с придружител и попълнена предварително декларация от родителите / настойниците. 

Ключови думи: