преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шоуто Rock the Opera гостува в Пловдив на седми септември

На сцената на Античния театър ще излезе рок бандата Ахат и гостуващи солисти

Публикувано на 28 Август 2019
Шоуто Rock the Opera гостува в Пловдив на седми септември

Уникалното шоу Rock the Opera гостува в Пловдив на 7 септември. На сцената на Античния театър ще излязат симфоничен оркестър, рок група "Ахат" и гостуващи солисти, които ще представят най-известните хитове на Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Pink Floyd, AC/DC, Rolling Stones и други любими на феновете рок групи.

От античната сцена ще прозвучат невероятните изпълнения на Звездомир Керемидчиев (Ахат), Атанас Пенев (Б.Т.Р.), Невена Цонева, Маркета Пауличкова и Леан Джарвис.

Диригент и автор на спектакъла е Фрийдман Рийле, музикант с талант и иновативност, който не се ограничава в рамките на класическия жанр.

Концертът се организира със съдействието на оркестъра на Държавна опера – Пловдив и Пражката филхармония.

Звезди от Ахат беше категоричен, че Rock the Opera ще взриви Европейската столица на културата - с невероятното съчетание от рок и класика.

Над 60 представления на Rock the Opera се състояха с голям успех досега в цяла Европа на емблематични места като Виенската опера, Концертгебау в Амстердам, Античния театър в Атина, а също и в Загреб, Берлин, Мюнхен, Франкфурт, Милано, Палермо, Прага, Москва и др.

Ключови думи: