преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sheky &The Bloodrain - съпорт на W.A.S.P. в София!

   Sheky &The Bloodrain ще са подгряващата банда в концерта на американските хеви метъл легенди W.

Публикувано на 06 Октомври 2009
Sheky &The Bloodrain - съпорт на W.A.S.P. в София!
   Sheky &The Bloodrain ще са подгряващата банда в концерта на американските хеви метъл легенди W.A.S.P. на 17-ти ноември в София. Малко преди Блеки Лоулес и компания да разтърсят зала "Христо Ботев" с парчета от албума Babylon, от сцената като гръм ще се изсипят последните творения на Sheky &The Bloodrain, които бандата ще включи в предстоящия си дебютен албум.

   Пред организаторите от LOUD CONCERTS, по чиято покана ще видим W.A.S.P. на родна земя, лидерът на Sheky &The Bloodrain сподели вълнението и радостта си от това, че точно те ще са съпорт на W.A.S.P. Шеки много се надявал да може да си направи снимка с емблемата Блеки Лоулес, защото го намирал за много интересен и му бил страшен фен. След като разбрали, че точно те са избраните, четиримата си закупили DVD с концерт на W.A.S.P. и се заели да го разучават в детайли.

   Sheky &The Bloodrain са: Ивайло Ранов (вокал), Стефан Стефанов (китара), Стоян Радин (бас китара) и Иван Петров (ударни), а четиримата обещават да се предствят достойно пред феновете и гостите.
   
   Концертът на W.A.S.P. в зала "Христо Ботев" на 17-ти ноември (вторник) е с начaло 20.00ч. Шоуто с Блеки Лоулес ще бъде част от предстоящият Beast of Babylon Tour 2009, а България е сред първите държави в графика на обиколката.
  
   За пореден път Блеки показва специалното си отношение към българските фенове и готовността си да се срещне лично, с най-верните от тях. Идолът е потвърдил на организаторите от LOUD CONCERTS среща зад сцената преди концерта. Всеки, който закупи билет от мрежата на Ticketstream.bg (или вече е закупил от там) ще има шанса да спечели тази изключителна възможност. Всички закупени електронни билети ще участват в томбола, която ще бъде изтеглена на 10-ти ноември, седмица преди събитието. Имената на късметлиите и номерата билетите им ще бъдат обявени в същия ден, в интернет сайта на Ticketstream.bg.

   Билетите за концертът на W.A.S.P. в София в момента са с цена 35лв, а в деня на събитието ще се продават по 45лв. Предварително билет може да бъде купен ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg. Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани в залата без билет, но задължително с пълнолетен придружител, притежател на билет.
Ключови думи: