преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Шаво Одаджян смята, че появата на нов албум на System of a Down е „само въпрос на време“

Басистът заяви, че групата има материал, който е по-добър от всичко, издавано досега

Публикувано на 20 Декември 2018
Шаво Одаджян смята, че появата на нов албум на System of a Down е „само въпрос на време“

От изказванията на членовете на System of a Down по-рано тази година можеше да се заключи, че нов албум от бандата е малко вероятен. Сега обаче, басистът Шаво Одаджян коментира, че такъв албум е „само въпрос на време“.

„Нищо толкова ужасно не е станало между нас, че да не можем да се съберем в студиото и да работим. Нищо! Всичко е въпрос на вкус, а те трябва да се съберат и да забравят миналото, по някакъв начин да продължат напред. Аз мисля, че това ще се случи. Не съм притеснен, изобщо не съм притеснен“, заяви Одаджян пред Consequence of Sound.

Той разкри, че коментарите на Дарън Малакян и Серж Танкян, които те направиха по-рано тази година, са се отнасяли повече до минали проблеми. Одаджян смята, че въпреки че членовете на бандата имат различни гледни точки, те са в добри отношения.

„Дори не се караме. Когато се видим, винаги сме толкова щастливи и всичко е наред“, заяви Одаджян. „Странно е, че нямаме нов албум или много албуми, странно е, че не правим световни турнета“, допълни той.

Басистът каза още, че музиката, по която бандата е работила за последно, е впечатляваща – „Имаме материал, който е по-добър от всичко, което сме правили. Казвам ги честно. Нямам търпение да запишем това и да го издадем. Въпрос на време е. Просто се надявам, че ще се случи по-рано, отколкото по-късно. Но ние написахме неща заедно. Дарън допринесе много. Аз му предоставих материал и работихме по него“.

System of a Down се завръщат през 2019-а с хедлайнерски участия на фестивалите Sonic Temple и Chicago Open Air на седемнайсети и осемнайсети май.

Ключови думи: