преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

SEVI представят новия си албум на тринайсти май в София

Звукоинженерът на Lacuna Coil: „Много силен и мелодичен албум”

Публикувано на 09 Май 2016
SEVI представят новия си албум на тринайсти май в София

Българската банда SEVI е готова с втория си студиен албум. Групата представи пилотния сингъл „Don’t Hesitate“през януари, а от осми април стартира и турне в подкрепа на албума.

Новият диск носи предизвикателното заглавие „The Battle Never Ends“  и обещава да бъде доста разнообразен и със засилено международно присъствие.

От SEVI издават, че са работили с музикалния инженер на Lacuna Coil – Marco Barusso, който оформи звука и на дебютния сингъл „Don’t Hesitate“.

За албума Marco споделя: „Много силен и същевременно мелодичен албум. Приятна изненада намузикалния небосклон“.

Marco Barusso има зад гърба си имена като Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Lacuna Coil,Coldplay…

В албума взима участие и китариста на Doro Pesch – Luca Princiotta, който свири китарите в една от песните на SEVI. Luca споделя за работата си по парчето на SEVI: „Когато Светлана Близнакова ми прати демо версията на Destiny веднага се впечталих от потенциала на песента. Опитах се да вложа подходящия груув и енергия в моите партии, а когато накрая я чух готова, направо подскочих от стола. Красива, голяма песен“.

В „The Battle Never Ends” не липсват и гост музиканти от българската сцена - Петър Братанов (KORA), Иво Пешев (Vulgar Bulgar).

Новото звучене на SEVI вече провокира и интерес извън граница. Групата и пилотния сингъл от новия албум бяха представени в Metal Hammer Italia, както и в няколко радио станции и медии в Португалия, Франция, Латинска Америка, Англия и САЩ.

Официалното представяне в София ще се състои на единствения за 2016-та година петък тринайсти в столичния бар Rock it.

Начало 20:30 ч.

Ключови думи: