преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Senser отново в България!

   Senser ще дойдат отново в България на 4-ти Ноември! Британската група пристига за втори път у нас, вече за самостоятелно шоу.

Публикувано на 14 Септември 2009
Senser отново в България!
   Senser ще дойдат отново в България на 4-ти Ноември! Британската група пристига за втори път у нас, вече за самостоятелно шоу. През март те участваха на фестивала със Soulfly. Концертът ще бъде в клуб Blue Box  и е организиран от  Строежа.

   Билетите ще се разпространяват само в системата на Ticketstream.bg. Ценате е 25 лв. на предварителна продажба, а в деня на събитието, както и на място - 30 лв.

   Точно две седмици преди концерта си в България, Senser ще издадат новия си албум "How To Battle". Продуценти са Jason Wilcox (The Ghost Of A Thousand, Reuben), Scott Harding (Wu Tang Clan, New Kingdom) и не на последно място, Neil McLellan (The Prodigy). Тавата е първа след петгодишна пауза, а за продукцията членовете на самата група твърдят, че надминава всичко правено от тях до този момент.

   Предишната поява на Senser в София, макар и кратка /40 мин. сет/, бе  ексклузивен жест към родната публика, тъй като тогава съставът се събра специално за случая. Сега бандата възвръща върхова форма, като наред с датата 4-ти Ноември, в календара им до този момент фигурират още десет гига във Великобритания, България и Гърция.

   Концертът на Senser в София ще бъде подкрепен от още две групи, които ще бъдат обявени до няколко дни. Очаквайте информация!
Ключови думи: