преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

SECURITY EXPO - единственото изложение за сигурност и охрана в България

SECURITY EXPO - от 16 до 19 март в Интер Експо Център

Публикувано на 29 Февруари 2016
SECURITY EXPO - единственото изложение за сигурност и охрана в България

SECURITY EXPO - единственото изложение за сигурност и охрана в България - вече повече от 22 години е място за срещи на бизнеса с изискванията за сигурност на съвременния град, на съвременния дом и бизнес.

Пожароизвестяване и пожарогасене, видеонаблюдение, видеопроследяване и физическа охрана, контрол на достъп и биометрични данни, IP мрежи, антитероризъм, видеопроследяване, периметрова защита, защита на критичната инфраструктура, интелигентни сгради.

SECURITY EXPO за трети път ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство. Така получавате възможност не само да видите и да грабнете всичко за вашето удобство в дома, но и да намерите най-добрите и съвременни предложения за вашата сигурност и безопасност.

SECURITY EXPO се организира под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България.

Сигурност и иновативни технологии – пожарогасене, видеонаблюдение, контрол на достъпа, защита на данните и информацията,лична, обществена и бизнес безопасност, за всички сектори на икономиката, само на единственото изложение за сигурност и смарт технологии -

SECURITY EXPO - от 16 до 19 март в Интер Експо Център.

За по-бързи и сигурни онлайн плащания, новите приложения и тенденции на пазара от водещи български и международни компании- само на конференция SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS на 17 март в Интер Експо Център от 11 часа.

За повече информация посетете сайта на Интер Експо Център.

Регистрирайте се и купете своя билет сега на https://event.gg/1888-security-in-digital-payments

Ключови думи: