преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Seattle Night XV в Строежа!

Петнадесетото издание на Seattle Night ще се състои по традиция през последния понеделник от Ноември - 24-ти.

Публикувано на 13 Ноември 2008
Seattle Night XV в Строежа!
Петнадесетото издание на Seattle Night ще се състои по традиция през последния понеделник от Ноември - 24-ти. Този път мястото е клуб "Строежа", а участници са групите Der Hunds, Секта и Nemo, както и сборни формации от музиканти от Awake, Skre4, Macrophone, Pornographic Monster и базираната във Великобритания група Dialog. Между изпълнителите на този концерт ще бъдат Явор Захариев - бившият вокалист на Gravity Co. и настоящ на Free Will Society и Свилен Ноев от Остава.

  Интересен факт за една от най-новите групи на българската сцена - Секта, е съставът й от трима барабанисти - Деян Драгиев-Даката (Panican Whyasker, Ревю), Жоро Варамезов (Джанго Зе) и Моцарт (Macrophone), които в настоящия си проект свирят на различни инструменти в компанията на вокалиската Нели Тотева!  Темата на това събитие, както е ясно, е посветена на изпълнението на песни на най-популярните групи от сиатълската алтернативна сцена - Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains, Stone Temple Pilots, Temple Of The Dog, Mad Season и др. Освен това, в сегашното издание всяка една от групите ще получи правото да изпълни свои авторски парчета. С няколко думи - над 3 часа сиатълски рок на 24-ти Ноември в Строежа!  

Билетите са вече в продажба в дистрибуторската мрежа на www.ticketstream.bg на цена от 10 лв. Броят на билетите е ограничен до 300. 

Seattle Night е едно от най-популярните периодични концертни събития, което се радва на абсолютен интерес от 2003-та година насам. Провежда се през Март и Ноември всяка година, като е имало междинни издания по Черноморието и на два пъти в Лондон.  

Строежа ще е за втори път домакин на Seattle Night, след като през Ноември 2006-та на същото място се проведе седмото издание на тематичната вечер. Тогава не по-малко примамливият списък от групи доведе до рекордна посещаемост от 550 души, като още около 200 не успяха да влязат. Веднага след Seattle Night VII клубът предприе практиката да ограничава капацитета си и да предлага предварителна продажба на билети за всяко провеждащо се там концертно събитие.
Ключови думи: