преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Сборен концерт на артистите на „Homeovoxmusic”

Събитието ще се състои на 2 март в Sofia Live Club

Публикувано на 01 Март 2016
Сборен концерт на артистите на „Homeovoxmusic”

На 2 март 2016 г. (сряда) от 21:00 ч. в „Sofia Live Club“ ще се състои концерт, организиран от музикалния инди лейбъл „Homeovoxmusic“.

Лейбълът събира някои от най-известните си изпълнители за съвместен концерт във формат, който досега не са правили. За първи път певецът MIRY /Мирян Костадинов/, бандите Bears and Hunters, Jin Monic и KREKHAUS JAM и музикалният проект Homeovox ще се качат последователно на една сцена.

Различни като стил и звучене, те ще се обединят, за да представят своите известни парчета, новите си авторски песни и ще изсвирят някои кавъри на любими техни изпълнители.

„Мечките“, MIRY и rock 'n' rоll маниаците oт Jin Monic съвсем наскоро издадоха новите си сингли, които ще са част от бъдещите им албуми. А момчетата от последното попълнение в семейството на „Homeovoxmusic“ – KREKHAUS JAM, работят по записите на дебютно им EP. Публиката ще има възможността да чуе и музикалния проект на Георги Георгиев (група  Остава“), който събира музиканти от различни български групи и чийто стил е интересна и въздействаща смесица от инди рок и електро.

Тепърва предстоят много изненади и нови неща от кухнята на лейбъла. Обещаваме да ви загатнем част от тях на 2 март (сряда) след 21:00 в „Sofia Live Club“.

„Homeovoxmusic“ е независим музикален лейбъл за продуциране на съвременни артисти от България. Негов създател е Георги Георгиев (група „Остава"). Таргетът е млади и нови изпълнители, с които компанията работи за създаването на завършени продукти от тяхната авторска музика (сингли, EP, албуми, визия, видеоклипове). В проекта се включват и DJ-и, музикални селектори със собствени сетове и миксове, поети и артисти с творческа позиция. „Homeovoxmusic“ работи за адекватното промотиране на своята продукция, позиционирайки я главно в интернет пространството, но също така има и дейно участие в медиите.

Компанията организира концерти, пърформанси, музикални партита и събития.

Sofia Live Club

2 март 2016 (сряда)

Начало: 21:00

Билети: 10 лв. на предварителна продажба, 12 лв. на самата дата и на място.

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/homeovoxmusic-live-sofia-club-424463/

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/998253900244626/

За повече информация и контакти: https://www.facebook.com/Homeovoxmusic/

Ключови думи: