преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

SAGA вместо BIOHAZARD на Rock The Balkans

Дни, след като Biohazard потвърдиха участието си на фестивалa Rock The Balkans, от групата съобщиха, че поради лични причини ще отложат концертните си участия за известен период от време.

Публикувано на 14 Април 2009
SAGA вместо BIOHAZARD на Rock The Balkans
Дни, след като Biohazard потвърдиха участието си на фестивалa Rock The Balkans, от групата съобщиха, че поради лични причини ще отложат концертните си участия за известен период от време. Според изявлението, един от музикантите очаква дете и Biohazard предпочитат временно да отменят ангажиментите си.
Така че, на 29 август на столичния стадион "Академик", преди хедлайнерите от Limp Bizkit, ще свири американската метъл група Queensryche и Ню метъл/ рапкор бандата от Турция - Manga.
В концерта ще вземат участие и български групи, но техните имена ще бъдат обявени допълнително.

Организаторите на тридневния Rock the Balkans - Balkan Entertainment Company - разкриха обаче още една група, която ще се включи в афиша на фестивала. Това са канадските прогресив рок музиканти от Saga. Бандата е сформирана през 1977 г. в Онтарио, Канада и до момента има издадени 20 студийни и 5 концертни албума.
Подробности около концертната изява на Saga предстои да бъдат оповестени.
Първото издание на новия музикален фестивал Rock the Balkans ще се състои между 28 и 30 юни в София.

Електронни билети за фестивала "Rock the Balkans" могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.
Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Ключови думи: