преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sabaton влизат в студиото през април

Йоаким Броден разкри подробности за новия албум

Публикувано на 18 Март 2016
Sabaton влизат в студиото през април

Фронтменът на Sabaton Йоаким Броден сподели, че групата е започнала да записва преди няколко седмици, както и че повечето песни вече са написани. Той допълни, че все още завършват част от финалните тракове. Планът на Sabaton е до края на април и началото на май  да се правят записи, а после предстоят участия в летните фестивали. Бандата се надява новият албум да излезе в края на лятото или първите дни на есента. 

Броден каза още, че албумът е „микс от познатия Sabaton стил и някои нови елементи“. Според него групата от време на време трябва да прави някакви промени в стила си, но ако са прекалено големи, има опасност феновете да бъдат разочаровани, както и самите членове на групата. Ако, обаче, промените са прекалено малки, то последствията биха могли да са същите“.

Вокалистът на Sabaton заяви, че някои песни са по-тежки от обикновено, а други са с по-леко звучене, но според групата „вместо да се концентрираме на по-тежки  или  по-леки  песни, нека се концентрираме на по-доброто, а по-доброто понякога значи по-тежко, а в други случаи по-леко”.

Ключови думи: