преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Румънската група FOREVERMORE WHITESNAKE Tribute Band с клубно турне в България

Трите концерта на бандата у нас са в края на февруари

Публикувано на 17 Февруари 2016
Румънската група FOREVERMORE WHITESNAKE Tribute Band с клубно турне в България

Нашумялата румънска група  FOREVERMORE WHITESNAKE Tribute Band пристига след броени дни в България, за да изнесе три клубни концерта в България:

24-ти февруари (сряда) в София на сцената на LIVE & LOUD

25-ти февруари (четвъртък) в Пловдив в POLINERO place

26-ти февруари (петък) във Велико Търново в ROCKA ROLLA

За феновете на WHITESNAKE това е рок събитието, с което силно ще стартира годината! Вече в социалните мрежи и във фен форумите широко се обсъжда тяхното изключително шоу преди около две години в София, когато групата свири за първи път у нас. Очаква се всички присъствали на техния забележителен трибют отново да са част от шоуто, но този път рок гастролът на румънците ще е в три големи града - София, Пловдив и Велико Търново.

FOREVERMORE са  банда, която определено генерира огромен интерес. Силно популярни в страната си, с множество концерти дори и зад граница, с невероятно и много добре изградено шоу,  FOREVERMORE  са група, за която тепърва ще се говори на световно ниво сред популярните вече трибют проекти.  Момчетата от групата не крият музикалните си пристрастия и влияния за създаване на FOREVERMORE - всички музиканти в групата са страстни фенове на класически рок банди: DEEP PURPLE, WHITESNAKE, LED ZEPPELIN, RAINBOW, DIO, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN, AC/DC.

Не случаен е и изборът на име на групата - FOREVERMORE - кръщават се на името на 11-ия студиен албумът на WHITESNAKE, излязал през 2011-та година "Forevermore". Албумът е с перфектно качество, издаден е и на винил като допълнение към обичайните CD и цифрови формати. Като цяло звученето в този 11-ти албум напомня ранния период на WHITESNAKE, което умишлено е търсено от групата. Вероятно това е и причината румънците, създавайки бандата – трибют, да припознаят за свое име именно FOREVERMORE.

FOREVERMORE са:

Emil Vranceanu - The VOICE 

Andrei Alexandru Bogdan  - Lead guitar 

Carol Luparu  - Keyboards, Backing vocal 

Cristian Vasile  - Drums 

Pato  - Bass guitar

Ключови думи: