преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Румънската банда Scarlet Aura е вторият хедлайнер на Рок Фест Кюстендил 2016

Групата вече е позната на българските фенове

Публикувано на 09 Май 2016
Румънската банда Scarlet Aura е вторият хедлайнер на Рок Фест Кюстендил 2016

Първото издание на международния „Рок Фест Кюстендил 2016” обяви втори хедлайнер. Румънската мелъди рок банда Scarlet Aura ще вриви стадион „Странджата” в Кюстендил на 14 май, а след тях ще излязат рок легендите на Балканите Divlje Jagode!

Scarlet Aura e мелъди рок група с женски вокали, идваща от Букурещ. От 2004 година насам Scarlet Aura се очертава като една от най-успешните новоизгряващи групи в румънската столица, след като спечели Battle Of The Bands на Каварна Рок Фест 2014. Тогава групата завладя сърцата на публиката, а това прави на всеки следващ концерт из целия свят. Феновете на Scarlet Aura се множат с всяко следващо шоу на групата. Бандата направи страхотно впечатление и в София, когато изпълни песните от втория си албум „Falling Sky” като подгряваща група на титаните от Accept.

Scarlet Aura си спечелват прозвището „най-успешната румънска рок група с женски вокал”, след като делят една сцена с легендарни изпълнители като Europe, Helloween, Nazareth, Accept, Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides, Delain, Battle Beast, Dave Evans и други, както и в качеството си на хедлайнер на много концерти и фестивали не само в своята страна, но и в чужбина.

Дебютният албум „The Rock Chick”, издаден от Universal Romania, беше разпространен из целия свят и резултатът не закъсня. В последните месеци Scarlet Aura подписаха договор в световен мащаб с музикалният гигант Metal Music Bookings and Management. Последва първото им пътуване до Великобритания, а групата е представена в Camden Town, London. Бандата ще работи с легендарния продуцент Roy Z (продуцент на Bruce Dickinson, Helloween, Judast Priest и др.), по записите на новия си албум. Можем само да им пожелаем успех и да броим часовете, които остават до Рок Фест Кюстендил 2016! Rock On!!!

Уведомяваме гражданите на град „Кюстендил” и гостите на първия международен „Рок Фестивал Кюстендил2016“, че на 14 май 2016 г. ще бъдат затворени за движение на МПС следните улици : ул.”Камчия”и ул.”Константин Николов” от 09:00 ч. до края на мероприятието.

Входът за зрители ще бъде отворен след 10:00 ч и се намира на ул.”Камчия”.

А ето и реда, в който ще представим участниците във фестивала:

Атлантик

Перун

Милена

Еталон

Бага Тур

Ер Голям

Enthronement

John steel

Krossfire

Конкурент

Fireball

Епизод

Scarlet Aura

Divlje Jagode

Ключови думи: