преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Румен Бояджиев от ФСБ ще гостува в „Голият обяд“ в петък

Той ще представи първия си самостоятелен албум – „Бяло“

Публикувано на 04 Май 2017
Румен Бояджиев от ФСБ ще гостува в „Голият обяд“ в петък

Румен Бояджиев от ФСБ ще гостува в „Голият обяд“ в петък след 13 часа, за да обяви пред Елена Розберг и слушателите на Z-Rock подробностите за първия си самостоятелен албум – „Бяло“.

Промоцията на албума ще се състои на осми май от 19 и 30 часа в Sofia Live Club.

В представянето на част от албума "на живо" ще участват и Ясен Велчев - клавишни, Румен Бояджиев-син - пиано, Иван Лечев - цигулка и китара, Ивайло Звездомиров - бас, Борислав Бояджиев - перкусии.

След повече от 40 години, посветени на ФСБ, Румен Бояджиев насочва своята творческа енергия в първия си самостоятелен проект.

„Това е музика за хората, които могат да летят. За нещата вътре, а не за нещата отвън",  казва легендарният музикант за своята нова продукция.

Албумът „Бяло” на Румен Бояджиев съдържа 14 авторски песни, сред които и дует с младата певица Маги Алексиева - May. Текстовете на парчетата са дело на Даниела Кузманова и Радой Киров, а музиката и вокалите са изцяло записани от Румен Бояджиев. Продукцията ще се разпространява физически в две издания: „Limited Edition” и „Collector's Edition”.

Във вечерта на 8 май изпълнителят и музикантите от групата ще представят за първи път пред публика албумът „Бяло” в един емоционален и красив концерт с романтични балади и нюанси на прогресив рок, фънк и поп. Началото на събитието е в 19:30 ч., а входът е свободен.

Ключови думи: