преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Рони Аткинс, вокалист на Pretty Maids, отново се бори с раково заболяване

През миналата година той се подложи на лечение и беше обявено, че вече е здрав

Публикувано на 19 Октомври 2020
Рони Аткинс, вокалист на Pretty Maids, отново се бори с раково заболяване

Рони Аткинс, вокалист на бандата Pretty Maids, сподели в социалните медии, че отново се бори с раково заболяване. Болестта се е завърнала и то в четвърти стадий.

55-годишният датчанин беше диагностициран с ран на белите дробове през миналата година и премина десетки радиационни и химиотерапевтични курсове през миналата есен, но след това беше обявено, че вече е излекуван.

„Няма да навлизам в детайли, но за съжаление отново се боря с рака! След като имах различни болки и преминах скенер, стана ясно, че ракът се е разпространил и бях диагностициран с рак в четвърти стади, което най-общо означава, че е нелечим!“, сподели Аткинс. „Сега има два пътя, по които мога да поема! Мога да стоя в ъгъла и да се самосъжалявам, което предполагам правих известно време, или да опитам да продължа да живея и да правя това, което мога най-добре – избрах второто. С голяма подкрепа от моето семейство и истински приятели, реших да продължа да правя музика и да записвам, а освен това имам много идеи/песни, които просто искам да изкарам от себе си“, допълни той.

Рони Аткинс каза още, че се е занимавал с музика през последните два месеца, а нов материал от него можем да очакваме в непосредственото бъдеще.

Ключови думи: