преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Рон Тал представи видеото към „Don't Know Who To Pray To Anymore”

Бившият китарист на Guns N`Roses разкри и интересни факти за клипа

Публикувано на 24 Ноември 2015
Рон Тал представи видеото към „Don't Know Who To Pray To Anymore”

Бившият китарист на Guns N`Roses Рон „Бъмбълфуут” Тал представи видеото към песента „Don't Know Who To Pray To Anymore”, което можете да видите по-долу. То е с дължина над седем минути и е истинско завръщане към епичния музикален видеоформат. Сюжетът обхваща различни етапи от живота на героите във видеото – от достигането до "емоционално дъно”, до изправянето пред променящи живота избори. Отделните истории са оставени с отворен край, за да може и ние, като зрители, да се запитаме какъв избор бихме направили.

„Песента е за тези, които се чувстват изгубени, предадени, когато се съмняват в това, в което вярват”, коментира Тал.

Видеото, режисирано от Воян Кочеич, е заснето в три страни на 12 различни места, включително Западната Стена в Ерусалим. Това е единственият музикален видеоклип, който е сниман и в римските руини до границата с Йордания. Снимки са правени и на различни места в Хърватия, а участие взимат над 50 актьори.

„Видеото трябваше да е заснето на места, които имат дълбоко историческо и духовно присъствие”, разказа Тал. Той се отдаде отскоро на соло кариерата си, след като прекара осем години с Guns N`Roses.

Ключови думи: